Neznбm a hodilo by se uvйst, ћe se jednб o Budмjovice

) Zuby maji cikani casto uplne vyhnile. Hygiena na nule a casty pareni mezi sebou - takze i geneticka degenerace. Ja mel v zivote 3 cigny, sex skvelej, ale jejich zevnejsek byl vyjimka - opravdove kocky a cistote. To jsi mel radsi zajit ve Frankfurtu hned naproti hlavnimu nadrazi je nekolik ulic plnych laufhausu, ale uz jsem tam dost dlouho nemel cestu, tak nevim presne jake jsou tam ted pomery. Ty studentky jsou na fotce na achcisex...na hradec to je docela parбdnн, ale jeљtм jsem nezkouљel...no a ty prvnн dva inzerбty, to uћ jsou starй proflбklй kurviиky z hk...myslнm, ћe obм byly na privбtku u Duranu, u ty prvnн jsem si na 100% jist... Anonymous napsal: sailortom, Jestli jsi praћбk tak pнsni chodнm na erotickou masбћ pravidelnм a шeknu ti ћe je super.Je to pouze masбћ ale vбћnм suprovб, masйrka nahoшe bez na zakonиenн, honiиku ovlбdб nejlйpe co jsem zatнm poznal,nбdhera.Arnoљt. Nebuп sobec, poraп vљem
Olomoucky kraj kurvy stare Nove Straseci striptyz HodnocenГ kurvy Zapadocesky kraj
Pelhrimov eroticke seznamky Decin cubka sex na private Zlinsky kraj Humpolec poulicni holka sex seznamky Vyssi Brod nevestka Novy Bor masГЎЕѕi eroticke privaty Svetla nad Sazavou Jicin holki penize orбlnм